Bestel deze publicatie
annuleerbestel

Bestuurskunde

Bestuurskunde
  • ISSN 0927‐3387
Redacteur:Dr. J.K. Helderman (redactievoorzitter), Dr. P.M. Karré (redactiesecretaris), Dr. H.G. van der Voort (redactiesecretaris), Prof. dr. C.F. van den Berg, Mw. dr. A.M. Bokhorst, Prof. dr. W. Derksen, Mw. dr. W.M. Dicke, Mw. dr. M. van Genugten, Drs. M. Jansen, Mw. dr. Y. Kleistra, Dr. P. van der Knaap, Prof. dr. J.F.M. Koppenjan, Mw. dr. M.J. Oude Vrielink, Drs. C.M.M. Paardekooper, Dr. J. Schalk, Dr. T. Schillemans, Prof. dr. M.A. van der Steen, Dr. W.J. Verheul, Prof. dr. Z. van der Wal, Prof. mr. dr. S. Zouridis
Rubriek: Bestuurskunde en politicologie Bestuurskunde algemeen
Icon_magazine Jaarabonnement (papier & online) | € 119,00 (excl. btw)
Icon_online Jaarabonnement (online) | € 85,00 (excl. btw)
Icon_online http://www.boomlemmatijdschriften.nl/tijdschrift/bk/ Bekijk

Bestuurskunde is een Nederlandstalig wetenschappelijk tijdschrift van de Vereniging voor Bestuurskunde met een onafhankelijke redactie. Een tijdschrift van en voor bestuurskundigen en anderen die zijn geïnteresseerd in het verschijnsel openbaar bestuur.  
   
Bestuurskunde publiceert wetenschappelijk verantwoorde artikelen over de inrichting en werking van het openbaar bestuur. In het tijdschrift kan aandacht worden geschonken aan alle organisaties en actoren in het openbaar bestuur, op zich en in relatie tot de samenleving. Geen enkel substantieel en specifiek vraagstuk in het openbaar bestuur wordt uitgesloten. Het behandelt geen specifieke beleidsthema's tenzij deze bijzonder gepositioneerd zijn en dus meer algemeen bestuurskundige vraagstukken illustreren, bijvoorbeeld vanuit een bepaald theoretisch perspectief. Bestuurskunde publiceert ook artikelen over het vakgebied zelf, in casu over onderwijs en onderzoek aan universiteiten en hogescholen, en over de arbeidsmarkt van bestuurskundigen.
   
Voor vragen kunt u contact opnemen met het redactiesecretariaat van Bestuurskunde via Sanne Bakker (sanne@imagobouwers.nl). U kunt artikelen indienen bij Philip Karré (bestuurskunde@hybrideorganisaties.nl) en/of Haiko van der Voort (h.g.vandervoort@tudelft.nl).

Jaarabonnement

U kunt kiezen voor een jaarabonnement incl. of excl. een papieren exemplaar. Met beide jaarabonnementen hebt u tevens toegang tot het online archief en ontvangt een e-mailattendering bij nieuw verschenen nummers. 

Pay per article
Op zoek naar een los artikel? Voor een vast bedrag van € 17,95 (excl. btw) koopt u 24 uur toegang en kunt u een artikel in PDF downloaden en printen, zonder abonnement te nemen. Ga voor het kopen van 24 uur toegang naar www.tijdschriften.boombestuurskunde.nl

Uitnodiging debat "Bestuurskunde voor de praktijk in 2020: waarheen en waarvoor?"

Bekijk de bijlage